Om Lockigt.nu

Vem står bakom lockigt.nu?

Bakom denna hemsida står jag; Aia Tamlin. Jag kommer från mellanöstern men är född och uppväxt i Sverige. Jag ha skapat Lockigt.nu för att förse dig med vågigt, lockigt eller krulligt hår med den information jag tycker saknas om hår med “textur” (som det ofta kallas) i Sverige. I Sverige är det inte bara en avsaknad av produkter för lockigt hår, men även med kunskap kring lockigt hår. Många frisörer har inte fått lära sig hur håret fungerar och hur det bör hanteras. Slutresultatet efter ett frisörbesök blir därför oftast en klippning som inte alltid passar lockarna, samt platt eller fönat hår, istället för att styla håret så som det är menat att vara; lockigt.

Missförstå mig rätt. Att platta och föna håret är också vackert, men problemet ligger djupare än att experter bara kan styla håret på ett sätt. Vi lär oss att inte älska oss själva och hur vi ser ut. Det är inte ovanligt att kvinnor med lockigt hår plattar det inför en arbetsintervju, en fest eller ett bröllop — lockigt hår anses inte vara vårdat eller presentabelt.

Min förhoppning är att du kan lära dig att älska ditt hår, och dig själv, så som du är. Jag vill att du lär dig knepen kring styling, inpackning och vård för att ditt hår ska kunna vara sitt bästa jag. Du gör dig själv en stor tjänst av att lära dig att älska ditt hår!

Min hårresa

Ovan ser du min hårresa, från skadat och slitet hår till friskt hår med rätt hårvårdsprodukter. 

Frågor? Kontakta mig!

Maila mig på info@lockigt.nu eller fyll i formuläret nedan.

Annonslänkar?

På Lockigt.nu förekommer det ibland affiliate-länkar till andra hemsidor som säljer rekommenderade produkter. En annonslänk är en extern länk som kan ge en intäkt till Lockigt.nu för köp som genereras. Det här påverkar dock aldrig urvalet av produkter eller vad som väljs att skrivas och tipsas om. Jag länkar endast vidare till en hemsida om den har produkter jag använder eller rekommenderar. Tycker du om Lockigt.nu och vill köpa något så får du jättegärna shoppa via mina länkar för att stötta mig så att jag kan fortsätta driva Lockigt.nu!